torsdag den 29. september 2011

Amerikanske teenagere og dansk hår

Tænk, at en amerikansk teenager løser et hårproblem for en fortravlet, dansk kvinde. Eller måske er det slet ikke så underligt i den globaliserede tidsalder, vi lever i?

Forleden faldt jeg over denne hårinstruktionsvideo på Youtube, hvor den amerikanske pige Kaley viser, hvordan man kan sætte sit (våde) hår op på fem forskellige kunstfærdige måder - alle på under 10 minutter. Det er da smart! De fleste kender til morgentravlhed, og det kan sagtens betale sig at bruge de 7 minutter på at se denne video, til næste gang man står foran badeværelsesspejlet, nærmest ingen tid har og ikke gider hestehale endnu én gang. Ligegyldigt om man så er presset amerikansk teenager, der står med vådt hår efter gymnastik, eller dansker, der snart skal ud af døren.

I dag var en travl morgen, og jeg afprøvede derfor hendes style nr. 3. Jeg har nemlig lidt kortede hår end Kaley, og er derfor usikker på alle fletningerne bliver lange nok, men denne style virkede rigtig godt. Det tog maks 2 minutter, og blev kun pænere, som dagen gik. Her til aften så den sådan ud:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar